Problematika revize opravené elektrické instalace bytového domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou revizí elektrických instalací v obytných budovách. Úkolem práce je seznámení se s požadavky legislativních předpisů se zaměřením na české technické normy ČSN 33 2000-6, ČSN 33 1500 a navazující. Konkrétně jsou získané informace využity k provedení revize elektrické instalace zrekonstruovaného bytového domu. Cílem práce je uplatnění teoretických vědomostí a informací pro praktické provedení revize elektrické instalace.
Bachelor’s thesis deals with the verification of electrical installations in residential buildings. The task of the thesis is to get acquainted with the requirements of the regulations with a focus on Czech technical standard CSN 33 2000-6, CSN 33 1500 and follow-up. Specifically, the information gathered is used to the implementation of the review installations in renovated apartment building. The aim is to apply the theoretical knowledge and information for the practical verification of the electrical installation.
Description
Citation
ŠTEFEK, R. Problematika revize opravené elektrické instalace bytového domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
doc. Dr. Ing. Miroslav Patočka (předseda) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Mach, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radoslav Cipín, Ph.D. (člen) Ing. Ivo Pazdera, Ph.D. (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Student obhajoval svoji bakalářskou práci s názvem „Problematika revize opravené elektrické instalace bytového domu“. Prezentace práce byla přehledná a student neměl problémy s vystupováním. Na otázky oponenta student odpověděl stručně. Diskuze ukázala, že student má dobré znalosti dané problematiky.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO