Analýza nejvyššího a nejlepšího využití ploch brownfields na ulici Benešova v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práca sa zaoberá analýzou najvyššieho a najlepšieho využitia majetku (HABU). V teoretickej časti je vysvetlený základný princíp tejto metódy a jej častí: legálna prípustnosť, fyzická možnosť, finančná opodstatnenosť a maximálna výkonnosť. V praktickej časti je metóda HABU aplikovaná na vybranom pozemku, ktorý je klasifikovaný ako brownfield. Na základe tejto metódy sa vyhodnotí najlepšie a najvyššie vyhodnotenie pozemku.
The diploma thesis deals with the analysis of the best and highest use of the property (HABU). The theoretical part describes the basic principles of this method and its cruical parts: legal admissibility, physical possibility, financial merits and maximum profitability. This method is applied to a specific area called brown fields in the practical part of this thesis. The result of this method is the evaluation of the highest and best use of the property.
Description
Citation
CITRJAK, R. Analýza nejvyššího a nejlepšího využití ploch brownfields na ulici Benešova v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Analýza nejvyššího a nejlepšího využití ploch brownfields na ulici Benešova v Brně. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval (velmi zodpovědně / zodpovědně. Na otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce odpověděl srozumitelně. Prof. Ing. Albert Bradáč, DrCs., položil otázku: Náklady počítáte s úvěrem či nikoli. Doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc., položil otázku: Z jaké cenové úrovni jste vycházel? Ing. Michal Novotný, PhD., položil otázku: Jakým způsobem byste řešil dopravu do objektu? Uvedl jste pronájem parkovacích míst po dobu 20 let, zahrnujete tam i opravy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO