Podnikatelský záměr rozvoje společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem mé diplomové práce je vypracovat podnikatelský záměr rozvoje firmy. V první části se zabývám teoretickými fakty, které jsou spjaté s daným tématem, v další části představím maloobchodní prodejnu Prádlo Jana a provedu důležité analýzy vztahující se k této firmě. V poslední části předložím návrh na rozvoj firmy.
The aim of my master’s thesis is entrepreneurial intention of business development. In the first part I focus on theoretical facts which are related to the topic; in the second part I present company Prádlo Jana with important comprehensive analysis. In the final part I create entrepreneurial intention of business development.
Description
Citation
HLADÍKOVÁ, J. Podnikatelský záměr rozvoje společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
Otázky oponenta: Odpovězeno Ing. Chlebovský, Ph.D.: Ve které části města se nachází současná prodejna a není zbytečné zavádět novou prodejnu v takovém menším městě jako je Žďár? Odpovězeno doc. Myšková: Nebojíte se navýšení zásob, není zbytečně velké? Odpovězeno RNDr. Chvátalová, Ph.D.: Nebylo by lepší zavést prodejní přestávku do jiného časového úseku? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO