Kalkulace v podmínkách vybraného podnikatelského subjektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na analýzu aktuálního stavu kalkulací a kalkulačního systému ve společnosti, která je základem pro nalezení problémových míst a navržení způsobů jejich odstranění. Úvodní část obsahuje seznámení s teoretickým základem problematiky evidence nákladů a kalkulací. V druhé části je analýza firmy společně s popisem relevantních procesů. Závěrečná část obsahuje formulaci doporučení pro eliminaci problémových oblastí, které vyvstaly z jednotlivých analýz.
The master’s thesis is focused to analysis of current conditions of calculations and calculation system of company. The analysis are basis for finding and resolving of problematic sections. The introduction of theoretical basis of cost accounting and calculations is included to first part of the thesis. The second part analyzes of current situation of company and describes relevant processes. The wording of proposals and recommendations for problematic sections, which have been detected by analysis, are included to final part.
Description
Citation
KUBEŠ, M. Kalkulace v podmínkách vybraného podnikatelského subjektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
Otázky vedoucího: Nebyly položeny. Otázky oponenta: Zodpovězeno. Další otázky: doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D.: Kdy byl v uvedené společnosti zaváděn SAP? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO