Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na zhodnocení finanční situace společnosti Mediterran Slovakia s.r.o. v letech 2003 až 2015 za pomoci zvolených metod a ukazatelů ekonomické a finanční analýzy. Získaná data jsou pro lepší znázornění situace společnosti porovnávána s daty tří konkurenčních firem. Na základě zjištěných skutečnosti jsou navržena opatření na zlepšení finanční situace společnosti.
This diploma thesis focuses on the assessment of the financial situation of Mediterran Slovakia ltd. between 2003 and 2015 with chosen methods and indicators of economic and financial analysis. Obtained data are compared with the data of three competing companies to better illustrate the company´s situation. There are some proposed measures to improve the company’s financial situation based on the gained information.
Description
Citation
HOLÍK, D. Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
Otázky vedoucího: Zodpovězeno. Otázky oponenta: Zodpovězeno. Další otázky: doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D.: Jako jeden z návrhů uvádíte faktoring. V práci zmiňujete výhody faktoringu, v čem byste spatřovala jeho nevýhody? Zodpovězeno. Ing. Vladimíra Kučerová, Ph.D.: Provedla jste ekonomické zhodnocení návrhů? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO