Fundraising vybrané neziskové organizace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou neziskového sektoru a zaměřuje se na nestátní neziskové organizace. V teoretické části vymezuje způsoby financování nestátních neziskových organizací a v praktické části provádí analýzu hospodaření konkrétního subjektu. Závěrem na základě zjištěných skutečností z analýz navrhuje nové způsoby financování, které vedou ke zlepšení hospodaření daného subjektu.
Bachelor´s thesis is intrested in characteristic of non-profit sector and is focused of a non-governmental organizations. In the theoretical part, there are defined ways of funding the non-governmental organizations and the practical part makes the financial analysis of the specific entity. Finally, it suggests new sources of financing that lead to improved management of the entity.
Description
Citation
KOLKOVÁ, B. Fundraising vybrané neziskové organizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Mikulica (místopředseda) Ing. Kateřina Berková, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Lucie Folprechtová (člen)
Date of acceptance
2017-06-22
Defence
otázky oponenta: odpovězeno Ing. Folprechtová: Jakým způsobem jste identifikovala výnosy a náklady jednotlivých akcí? - Na základě poptávky u společností. Mgr. Musilová: Jakým způsobem je odměňována hospicová péče s využítím externistů? - Účetně je to vykazováno jako služba. Provozuje hospic bazar? - Ano.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO