Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na posouzení finanční situace společnosti BILLA, spol. s r. o. za období 2010 – 2015 na základě vybraných ukazatelů finanční analýzy. Práce je rozdělena do tří částí. První část se zabývá teoretickými poznatky. V druhé části nalezneme vybrané metody finanční analýzy aplikované na konkrétní firmu a následuje celkové zhodnocení finanční situace dané společnosti. Třetí část obsahuje návrhy na zlepšení této situace.
This bachelor thesis is focused on the evaluation of the financial situation of the company BILLA, spol. s r. o. for the period 2010 – 2015 on the basis of selected indicators of financial analysis. The thesis is divided into the three parts. The first part deals with theoretical knowledge. In the second part we find selected methods of financial analysis applied to a specific company and followed by an overall assessment of the financial situation of the company. The third part contains proposals to improve this situation.
Description
Citation
VAVERKOVÁ, P. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. Ladislav Žalio (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Filip Šimeček (člen) Ing. Michala Strnadová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-22
Defence
otázka oponenta - odpovězeno doc. Fedorová - Ve své práci předpokládáte, že dodávkovou službou dojde ke zvýšení tržeb, čím máte opodstatněné uvedené zvýšení tržeb - částečně odpovězeno doc. Fedorová - V případě, že byste byla majitelkou uvedené společnosti rozšířila byste i tak poskytované služby o uvedené dodávkové služby - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO