Pojistná ochrana podnikatelského subjektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na pojistnou ochranu společnosti Auto Com s.r.o. Tato práce se skládá z teoretické části, kde jsou vymezeny pojmy týkající se pojišťovnictví a rizik. Druhá část práce je zaměřena na charakteristiku společnosti a analýzu aktuální pojistné ochrany s nabídkami od komerčních pojišťoven. V poslední části se věnuji návrhu na vylepšení pojistného krytí.
The bachelor thesis is focused on the insurance protection of Auto Com s.r.o. This thesis consists of a theoretical part, where definitions of insurance and risk are defined. The second part is focused on company characteristics and analysis of current insurance protection with offers from commercial insurance companies. In the last part I tried to recommend the proposal to improve insurance cover.
Description
Citation
KŮRKOVÁ, N. Pojistná ochrana podnikatelského subjektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (předseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
Otázky vedoucího: Odpovězeno Otázky oponenta: Odpovězeno doc. Fedorová: Je nabízená smlouva časově omezená? Odpovězeno RNDr. Chvátalová, Ph.D.: Jak jste přišla ve své práci na "četnosti" a "závažnosti" rizik? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO