Zhodnocení finanční situace vybrané firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu ekonomických ukazatelů vybraného podniku. Zdrojem dat pro analýzu jsou účetní výkazy z firmy. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou popsány jednotlivé metody a postupy finanční analýzy a část je věnována časovým řadám a regresní analýze. Praktická část analyzuje současnou situaci podniku pomocí ekonomických ukazatelů.
This bachelor’s thesis focuses on analysis of economic indexes of selected company. The source of data for analysis is financial statements from company. The work is divided into a theoretical and a practical part. In theoretical part describes the individual methods and processes of financial analysis and part dealing with time series and regression analysis. The practical part analyzes the current situation of company by means of economic indicators.
Description
Citation
JAROŠ, J. Zhodnocení finanční situace vybrané firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Rostislav Tesař (místopředseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Hana Klčová, Ph.D. (člen) Mgr. Milan Křápek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-21
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno. Ing. Klčová - Připomínky k představení firmy. Ing. Klčová - Jak jste došel k názoru, že službu Google AdSense využívá většina webových stránek? - odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO