Budič elektromotoru pro letecké aplikace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem budícího obvodu elektromotor 28V/1A pro letecké aplikace. Návrh zahrnuje specifikaci požadavků na napájení, odolnosti a rušení budícího obvodu, dále na návrh bloků ochranné, napájecí, výkonové a řídící části budícího obvodu. Poslední část je zaměřená na propojení jednotlivých bloků do funkčního celku.
This bachelor thesis deals with electric excitation circuit 28V / 1A for aerospace applications. The proposal involves specifying requirements for power, durability and noise excitation circuit further proposal block trade, power, power and control of the driver circuit. The last part is focused on linking individual blocks into a functional whole.
Description
Citation
KOLENSKÝ, T. Budič elektromotoru pro letecké aplikace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Zdeněk Kolka (předseda) prof. Ing. Milan Sigmund, CSc. (místopředseda) doc. Mgr. Pavel Rajmic, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Urbanec, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ladislav Polák, Ph.D. (člen) Ing. Elena Cocherová, Ph.D. (člen) Ing. Ivo Viščor, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO