Realizace laboratorní úlohy se systémem ZigBee

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se věnuje vrstvové architektuře systému ZigBee, zejména potom jeho fyzické a MAC vrstvě a demonstruje jeho parametry v praktické realizaci. Hlavní částí bakalářské práce je vytvoření laboratorní úlohy za pomocí vývojového kitu Jennic a Atmel. Studenti se pomocí této laboratorní úlohy seznámí se standardem ZigBee.
The bachelor’s thesis includes ZigBee layer architecture mainly Physical Layer (PHY) and Media Access Controlv Layer (MAC). It demonstrates their parameters in practical realization. Main part of the thesis is a creation of laboratory measurement protocol using development kit of Jennic company. Students will be familiar with ZigBee standard due to this laboratory exercise
Description
Citation
KÖNIG, P. Realizace laboratorní úlohy se systémem ZigBee [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Zdeněk Kolka (předseda) doc. Ing. Jiří Šebesta, Ph.D. (místopředseda) doc. Mgr. Pavel Rajmic, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Dřínovský, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Miloš, Ph.D. (člen) Ing. Karel Ulovec, Ph.D. (člen) Ing. Ivo Viščor, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následuje čtení posudku vedoucího práce a následně je čten oponentní posudek. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů komise. Student odpovídá neúplně. Dané problematice rozumí jenom částečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO