Komunikační mix vybrané oděvní společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na návrhy na zlepšení komunikačního mixu oděvní společnosti H&M CZ, s.r.o. Návrhy jsou provedené na základě zpracované analýzy. Hlavním cílem je posouzení stávající situace komunikačního mixu společnosti, která se profiluje jako prodejce módního oblečení. Na základě zjištěných dat jsou navržena doporučení vedoucí ke zlepšení a zkvalitnění stávajícího komunikačního mixu a následně k možnému zvýšení tržeb a zisku.
Bachelor thesis focuses on proposals of improvements on clothing company’s communication mix. Suggestions are made on base of the analysis. The main goal is to evaluate current state of communication mix of H&M, which profiles itself as a company selling fashion clothing. Recommendations are made from obtained data with focus on improvements on the current communication mix and proposed suggestions could lead to increase in sales and profits in the future.
Description
Citation
POPOVYČOVÁ, A. Komunikační mix vybrané oděvní společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Markéta Marcolová Klímková, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno další otázky: doc. Meluzín - Co znamená ve slabých stránkách "okopírování oděvů"? Zvážila jste strategii snížení ceny a prodání většího množství (přínosy)? Jaký je podíl tržeb v kamenných obchodech a přes internet? - zodpovězeno dr. Smolíková - Jak se spolupráce s youtubery projeví v nákladech? Uvažovala jste změnu povědomí o značce (z pohledu, kde se šijí)? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO