Návrh kalkulačního postupu pro vybraný druh výrobku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce v teoretické části obecně definuje systém kalkulací, druhy a metody kalkulací. Obsahuje analýzu současného stavu systému kalkulací vybrané firmy, která vyrábí na zakázky. Snaží se navrhnout nový postup kalkulací tím, že je vytvořena kalkulace pro vybraný druh výrobku, ze které plynou pro společnost přínosy v oblastech řízení prodeje a tvorby cen.
Bachelor's thesis in the theoretical part generally defines a system of calculations, types and methods of calculations. It contains an analysis of the current state of calculations of the selected company, which produces on orders. It is trying to devise a new calculation procedure by creating a calculation for the selected product type from which results in company benefits in the areas of sales management and pricing.
Description
Citation
HEJLOVÁ, V. Návrh kalkulačního postupu pro vybraný druh výrobku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (místopředseda) Dr. Ing. Jana Gláserová (člen) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-22
Defence
Otázky vedoucího: Odpovězeno Otázky oponenta: Odpovězeno doc. Brychta: V grafu 3 (str. 42) uvádíte procentuální podíl počtu odběratelů. Jaká je situace ohledně objemu realizovaných tržeb? Jaká je situace ohledně objemu tržeb? Odpovězeno doc. Brychta: V odbytové režii je uvedeno sociální a zdravotní pojištění. Můžete danou kategorii blíže specifikovat? Odpovězeno doc. Brychta: Můžete blíže vysvětlit své tvrzení, že "lepší rozdělení nákladů snižuje náklady"? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO