Návrh změn konceptu motivačního systému ve zvoleném podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním cílem této bakalářské práce je zhodnotit současný motivační systém vybrané společnosti, především v oblastech motivace a odměňování jejích zaměstnanců. Důležitou částí je pak navrhnutí změn k jejímu zefektivnění, aby byli zaměstnanci spokojenější, motivovanější a schopnější kvalitních výsledků. V teoretické části práce se zaměřuji na teoretická východiska a poznatky, která jsou nutná k pochopení dané problematiky.
The main aim of this Bachelor's thesis is to evaluate the current motivation system of the selected company, especially in the areas of motivation and rewarding its employees. The important part of this thesis is to suggest some changes in order to make the working process more effective and to keep employees satisfied, motivated and able to get high-quality results. In the theoretical part, I focus on a theoretical background and findings that are necessary to understand the issue.
Description
Citation
PÁLENÍK, O. Návrh změn konceptu motivačního systému ve zvoleném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jaroslav Krejčíř, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
otázka vedoucího č. 2 - odpovězeno otázka oponenta - odpovězeno doc. Lajtkepová - Konzultoval jste navrhovaná opatření s managementem společnosti? doc. Lajtkepová - Spočítal jste finanční náročnost pro podnik, pokud zaměstnanci dostanou vyšší provize? - odpovězeno Ing. Kučerová - Liší se motivační systém pro zaměstnance dle struktury zaměstnanců (muži a ženy)? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO