Analýza CRM systému vybrané firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá řízením vztahů se zákazníky neboli CRM. Teoretická část se zaobírá vývojem vztahů se zákazníky a řízením vztahů se zákazníky. V analytické části bakalářské práce je provedeno zhodnocení současného stavu CRM systému v podniku. Ze získaných informací a odhalených nedostatků v této oblasti je cílem práce vypracování návrhu změn a doporučení, která povedou ke zlepšení vytváření a udržování vztahů se zákazníky.
The thesis deals with Customer Relationship Management. The theoretical part focuses on the developement of customer relations and the CRM. Analytical part of the thesis is focused on current state of the CRM system assessment being used. From the obtained information and the revealed weaknesses in this company I seek to introduce a proposal of changes and recommendations that should lead to improve the creation and maintenance of customer relationships.
Description
Citation
BARTOŠKOVÁ, V. Analýza CRM systému vybrané firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-21
Defence
Otázky oponenta: Odpovězeno Ing. Pavláková Dočekalová, Ph.D.: Mohla byste vysvětlit příležitosti a hrozby uvedené ve SWOT analýze? Odpovězeno Ing. Pavláková Dočekalová, Ph.D.: Jakou má společnost pravní formu? Odpovězeno Ing. Smolíková, Ph.D.: Připomínky k práci - Nedodržení osnovy, chybí část Vymezení problémů a cíle práce. Ing. Kříž, Ph.D.: K čemu byla dobrá SWOT analýza k Vašemu řešení? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO