Marketingový výzkum pro vybranou společnost

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je provedení marketingového výzkumu zaměřeného na analýzu spokojenosti zákazníka. Tato analýza je cílena na zákazníky společnosti 1CSC a.s., která vyrábí ocelové produkty s hlavní pobočkou v Brně. Pro naplnění cílů této práce jsou využívány marketingové nástroje ve formě analýz, které jsou doplněny dotazníkovým šetřením. Dotazník je zaměřen mimo samotnou spokojenost zákazníků také na webový projekt, který by měl zákazníkům přiblížit aktuální nabídku produktů. Teoretická část popisuje marketingový výzkum a analýzy aplikované na společnost 1CSC a.s. Praktická část se věnuje analýze prostředí společnosti 1CSC a.s. a interpretaci výsledků marketingového průzkumu provedeného na zákaznících vybrané společnosti. V závěru práce jsou na základě získaných dat navrhnuta opatření pro zlepšení současné situace.
The subject of this bachelor thesis is marketing research in a selected company, focused on customer satisfaction analysis. This analysis is focused at customers of 1CSC a.s., which manufactures steel products with main branch in Brno. To achieve the objectives of this thesis, marketing tools are used in the form of analysis supplemented by a questionnaire survey. The questionnaire is focused not only on customer satisfaction, but also on a web project that should bring customers closer to current product offerings. The theoretical part describes the marketing research and applied analysis to the company 1CSC a.s.. The practical part is dedicated to the analysis of the environment of the company 1CSC a.s. and the interpretation of the results of a marketing survey conducted on customers of the selected company. At the end of the thesis, future steps are proposed on the basis of acquired data to improve the current situation.
Description
Citation
JUŘIČKA, M. Marketingový výzkum pro vybranou společnost [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-22
Defence
otázka vedoucího - odpovězeno otázka oponenta - odpovězeno Dr. Ondrák - Jak jste prováděl výber respondentů? - odpovězeno Dr. Chvátalová - Čím byl způsoben propad? - odpovězeno Jaký je celkový počet respondentů? Jaký byl základní soubor? - odpovězeno Proč jste zvolil 4P a ne 4C? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO