Generátor kódu pro testovací rámec RedDeer

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem a tvorbou nového zásuvného modulu do vývojového prostředí Eclipse. V teoretické části práce je popsána architektura vývojového prostředí Eclipse, jsou zde probrány grafické knihovny programovacího jazyka Java a vysvětleny možnosti rozšiřování vývojového prostředí Eclipse o vlastní zásuvné moduly. Dále jsou v teoretické části práce vysvětleny způsoby testování aplikací a popsán způsob sestavování (kompilování) aplikací. Popis praktické části práce se zabývá vývojem zásuvného modulu, návrhem interní logiky pro generování kódu a posléze implementací navrženého řešení generátoru kódu pro testovací rámec RedDeer.
This bachelor’s thesis describes the design and creation of a new Eclipse plug-in. The theoretical part of the thesis describes the architecture of the Eclipse development environment, discusses Java graphical libraries and explains options for extending the Eclipse development environment through its own new plug-ins. Next part of the thesis describes types of application testing and presents ways of application compiling. Practical part of the thesis explains the development of a plug-in, details of internal logic for code generating and describes the implementation of the designed solution for the code generator for the RedDeer Test Framework.
Description
Citation
JELÍNEK, D. Generátor kódu pro testovací rámec RedDeer [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Eva Gescheidtová, CSc. (předseda) doc. Ing. Jan Hajný, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Petr Číka, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dzurenda, Ph.D. (člen) Ing. Milan Šimek, Ph.D. (člen) Ing. Martin Sýkora (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
Jaké úrovně testování znáte? Co je to systémové testování? V kapitole 6.6. s názvem Experimentální ověření je popsán testovací scénář. V obhajobě práce uveďte prosím výstup zásuvného modulu v případě, že ve vývojovém prostředí nejsou detekovány chyby, ale i v případě, že detekovány jsou.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO