Analytická řešení vybraných typů diferenciálních rovnic: softwarová podpora pro studenty technických oborů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem této práce bylo vytvořit počítačovou aplikaci s jednoduchým uživatelským rozhraním, určenou pro řešení vybraných typů diferenciálních rovnic, jejíž výstup není omezen na prosté zobrazení konečného výsledku, nýbrž zahrnuje i kompletní postup výpočtu, a díky tomu může sloužit jako podpůrná výuková pomůcka pro studenty vysokých škol.
The aim of this thesis was to create a computer application with a simple user interface for solving selected types of differential equations, whose output is not limited to display a final result only, but also includes a complete calculation procedure and therefore can serve as a supportive teaching aid for university students.
Description
Citation
NEUWIRTH, D. Analytická řešení vybraných typů diferenciálních rovnic: softwarová podpora pro studenty technických oborů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Aplikovaná informatika a řízení
Comittee
doc. Ing. Renata Wagnerová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zuzana Komínková Oplatková, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Jindřich Klapka, CSc. (člen) Ing. Olga Davidová, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Marada, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Roupec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Student prezentoval svou práci. Poté zodpověděl otázky oponenta a dále reagoval na doplňující otázky komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO