USB zavaděč pro 8/32 bitové mikrokontroléry

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předkládaná práce se zabývá problematikou obvodového programovaní s použitím programového zavaděče. Základním zaměřením práce je vytvoření funkčních bootloaderů pro dva typy mikrokontrolérů firmy Freescale.
This work deals with issues of in circuit programming with using a bootloader. The general aim is to create functional bootloader’s for the two different types of Freescale microcontrollers Freescale.
Description
Citation
KŘENEK, P. USB zavaděč pro 8/32 bitové mikrokontroléry [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
doc. Ing. Pavel Legát, CSc. (předseda) RNDr. Ladislav Mareček, CSc. (místopředseda) Ing. Daniel Bečvář, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Šteffan, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Vaněk, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-08
Defence
Proč se SW rutiny používané pro interní programování paměti Flash umisťují zpravidla do RAM? Jinými slovy: Proč nelze umístit tyto rutiny do stejného bloku paměti Flash, i když by se při zapisování přistupovalo do jiného sektoru (stránky) paměti?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO