Automatická režie přímých přenosů ze sportovních akcí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá vytvořením softwaru pro automatickou režii přímých přenosů ze sportovních akcí. Systém je navržen tak, aby byl schopen získávat data z několika síťových kamer a jejich obraz automaticky doplňovat o informační grafiku pomocí softwarové střižny. Tento software bude sloužit pro produkční studio vytvořené na lokální počítačovésíti.Výstuptohotostudiabudevysílánnavelkoplošnouobrazovkuadosítěinternet.
This thesis deals with creating a software, that directs live broadcast of sport events automatically. This system is designed to work with a series of IP cameras, adding some context graphics through videoproduction software. The result of this thesis will be generating outputs for media server on the Internet and big-screen television. The new software will be used for local network production studio.
Description
Citation
CHMELAŘ, M. Automatická režie přímých přenosů ze sportovních akcí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Zdeněk Smékal, CSc. (předseda) Ing. Jiří Přinosil, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Mekyska, Ph.D. (člen) Ing. Zoltán Galáž, Ph.D. (člen) Ing. Ivan Míča, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
Otázky: Proč jste zvolil pro výměnu dat mezi programy ukládání textového souboru na sdílený disk? Jak byl vytvořen vzorec 2.1 na straně 48? Proč se může stát, že se scéna přepne po jedné sekundě, když je v práci uvedeno, že divák potřebuje pro zaznamenání a zpracování scény minimálně dvě sekundy? Student odpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO