Framework IoTivity a jeho použití na různých hardwarových platformách

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá studiem projektu IoTivity. V práci jsou popsány metody komunikace pro různé druhy přenosů dat a architektury na niž je tento projekt vystavěn. Zmíněny budou i podobné projekty. Práce cílí na aplikaci v praxi a tedy i praktický výstup v podobě sestavení komunikace z různých prvků založených na odlišných architekturách v komunikačním scénáři Klient - Server.
This thesis concerns with a research of project IoTivity. In this work are described methods of communication for a different ways of data transmission and an architecture, on which this project is based. In the next step thesis is aiming for usage in real life and practical output in the form of building communication from different elements based on different architectures in the Client - Server communication scenario.
Description
Citation
PŘISTAL, M. Framework IoTivity a jeho použití na různých hardwarových platformách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Radim Burget, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Sysel, Ph.D. (místopředseda) Ing. Marie Mangová, Ph.D. (člen) Ing. David Troják (člen) Ing. Radim Číž, Ph.D. (člen) Ing. Ľubomír Mráz (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO