Interaktivní aplety pro podporu výuky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na podporu výuky v oblasti zpracování obrazu. Teoretick á část se zabývá matematickým pohledem na danou problematiku. Praktická část je zaměřena na vypracování čtyř webových apletů (nástrojů pro podporu výuky) - aplet Gama korekce, Sazebního obrazce, Bitových rovin a Numerické minimalizace konvexních funkcí.
This bachelor theses is focused to the support of education in branch of image processing. The teoretic part deals with mathematics view to this problematic. The pratical part is focused to creating of web applets (tools for supporting of education) - applets Gamma correction, Rate shape, Bit plane, Numeric minimization convex function.
Description
Citation
KORBEL, J. Interaktivní aplety pro podporu výuky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Eva Gescheidtová, CSc. (předseda) doc. Ing. Jan Hajný, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Petr Číka, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dzurenda, Ph.D. (člen) Ing. Milan Šimek, Ph.D. (člen) Ing. Martin Sýkora (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
V práci zmiňujete, že Java Script neumí přistupovat k souborům. Jak byste tedy řešil to, aby bylo možné do apletů nahrávat vlastní obrazová data? Byla práce napsána objektově?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO