Regulátor pohonu opony

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce popisuje a navrhuje řešení pro zadaný problém regulace pohonu divadelní opony v DS Krakonoš – Vysoké nad Jizerou pomocí moderního mikrokontroléru s měničem. Je zde uveden podrobný rozbor problému včetně matematického popisu celého systému, dále pak návrh řešení a jeho následná realizace. Cílem práce je aplikovat navržené a sestrojené zařízení na motor, který pohybuje divadelní oponou.
Master's thesis describes and proposes solutions for a given problem of a drive in theater curtain DS Krakonoš - Vysoké nad Jizerou using modern microcontroller with voltage transducer.. There is given a detailed analysis of the problem, including the mathematical description of the entire system, then design and its subsequent implementation. The goal of this work is designed to apply a device designed to the engine, which moves theater curtain.
Description
Citation
VEČERNÍK, J. Regulátor pohonu opony [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
prof. Ing. Karel Hájek, CSc. (předseda) prof. Ing. Pavel Václavek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Petr Beneš, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Fiedler, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Lepka, Ph.D. (člen) Ing. Soběslav Valach (člen)
Date of acceptance
2008-06-10
Defence
Student obhájil diplomovou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO