Realizace obvodového pláště administrativní budovy v České

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Obsahem této bakalářské práce je řešení technologické etapy realizace obvodového pláště administrativní budovy v České. Obvodový plášť je částečně železobetonový a částečně z cihelných bloků, zateplený kontaktním zateplovacím systémem. Práce obsahuje technickou zprávu, situaci s širšími vztahy dopravních tras, rozpočet s výkazem výměr, technologický předpis, projekt zařízení staveniště, časový plán, strojní sestavu, kontrolní a zkušební plán a bezpečnost a ochranu zdraví při práci pro řešenou etapu.
The content of this bachelor thesis is the solution of the technological phase of realization building envelope of the administrative building in Česká. The building envelope is partly made of the reinforced concrete and partly made of brick blocks, insulated with contact insulation system. The thesis contains a technical report, a situation with wider transport routes relationships, a budget with a bill of quantities, a technological prescription, a site equipment project, a time schedule, a machine assembly, a control and test plan and a safety and health protection during work for the phase being solved.
Description
Citation
BURGET, M. Realizace obvodového pláště administrativní budovy v České [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO