Novostavba rodinného domu s ubytovací kapacitou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem rodinného domu s ubytovací kapacitou v k.ú. Dambořice, okres Hodonín. Objekty jsou samostatně stojící v nově vznikající zástavbě. RD je navržen pro čtyř až pěti člennou rodinu, objekt s ubytovací kapacitou až pro 11 osob. RD je jednopodlažní částečně podsklepený. Za rodinným domem se nachází samostatně stojící objekt s ubytovací kapacitou o dvou nadzemních podlažích a nepodsklepený. Střecha obou objektů je valbová z příhradových vazníků. Objekty jsou navrženy jako zděné konstrukce s kontaktním zateplovacím systémem. Objekt s ubytovací kapacitou slouží k rekreaci. Oba objekty jsou vsazeny do středně svažitého terénu.
This bachelor thesis deals with a desing of the wooden building of family house in cadastral territory of Dambořice, district of Hodonín. Objects are standing alone in the emerging area. The family house is designed for a four member family, the object with an accomodation capacity is designed for up to eleven people. It is one-storey family house, partly with a basement. There is one stand alone object behind the familly house. The object has accomodation capacity of two above ground floors and no basement. Both objects have a walnut roof of truss trusses. These object also have brick structures with a contact thermal insulation system. The object with an accomodation capacity is designed for recreation. Both object are put into medium sloping terrain.
Description
Citation
ČECH, P. Novostavba rodinného domu s ubytovací kapacitou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO