Brněnské nábřeží - rehabilitace brněnských řek a jejich blízkého okolí

Abstract
Cílem této diplomové práce je vytvoření projektu revitalizace a oživení nábřeží řeky Svitavy. Projekt vychází z klasické blokové zástavby, která navazuje na okolní ulice. Navrhované řešení projektu vystavěného na nábřeží Svitavy v Zábrdovicích předkládá nové otevřené prostory, které oživí celý prostor podél břehu řeky. Toto urbanistické řešení přichází s návrhem, jenž definuje nábřeží jako atraktivní prostor, který by měl být vnímán jako spojující bod.
The main objective of this diploma thesis is to create a project of revitalization of the Svitava riverbank. he project is based on a classic block area that follows the surrounding streets. The proposed solution of the project, built on the Svitava river in Zábrdovice, presents new open space that will revive the entire area along the river. This urban design comes with a proposal that defines the embankment as an attractive space that should be perceived as a connecting point.
Description
Citation
SENTEBOVA, V. Brněnské nábřeží - rehabilitace brněnských řek a jejich blízkého okolí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura a rozvoj sídel
Comittee
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO