Realizace technologické etapy spodní stavby ubytovny v Brně - Kníničkách

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je stavebně technologický projekt hrubé spodní stavby ubytovny. Jedná se o novostavbu objektu s jedním podzemním a jedním nadzemním podlažím, který se nachází v Brně – Kníničkách. Bakalářská práce se zabývá realizací zemních prací a základových konstrukcí objektu. Součástí projektu je Průvodní a Souhrnná technická zpráva se zaměřením pro vybrané etapy a navazující technologické předpisy, návrh strojních sestav, řešení zařízení staveniště, časový plán, položkový rozpočet, kontrolní a zkušební plán a bezpečnost a ochrana zdraví při práci.
The subject of the bachelor's thesis is the construction technological project of the substructure of hostel. It is a new building with one underground and one aboveground floor, which is located in Brno - Kníničky. The bachelor thesis deals with realization of earthworks and foundation constructions of the building. The part of the project is the Concomitant and Summary technical report focusing for selected stages and follow-up to technological regulations, proposal of machine assemblies, site equipment solutions, time schedule, item budget, inspection and testing plan and health and safety at work.
Description
Citation
ŠPILÍNEK, R. Realizace technologické etapy spodní stavby ubytovny v Brně - Kníničkách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO