Stavebně technologická etapa zastřešení mateřské školky v Praze - Zličíně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá technologickou etapou zastřešení mateřské školky v Praze - Zličíně. Nad objektem je navržena plochá jednoplášťová střecha. Pro danou etapu je zpracován technologický předpis, posouzení dopravních tras, položkový rozpočet s výkazem výměr, návrh zařízení staveniště, časový plán výstavby, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán a zásady bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. V poslední kapitole je návrh a porovnání realizace střechy s vegetačním souvrstvím.
The bachelor thesis deals with realization of a roofing construction of the Kindergarten building in Praha – Zličín. Roof is designed as a single-layer flat roof with classical sequence of layers. The thesis handles technological prescription, assessment of transport itinerary, itemized budget with bill of quantities, design of site equipment, construction schedule, machine assembly, control and test plan and occupational safety and health. In the last chapter is the design and comparison of the realization of the roof with vegetation.
Description
Citation
PAŠTIKA, M. Stavebně technologická etapa zastřešení mateřské školky v Praze - Zličíně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO