REVITALIZACE PŘEDPOLÍ KVĚTNÉ ZAHRADY V KROMĚŘÍŽI

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Úkolem této bakalářské práce je urbanistický a architektonický návrh částí Květné zahrady v Kroměříži. Ve vstupním objektu jsou navrženy informace, pokladna a obytná část. V holandské zahradě je navrženo návštěvnické centrum s edukačními a výstavními prostory a kavárnou. Návštěvnické centrum navazuje na vstupní objekt. V hospodářské části zahrady je navržena replika "Králičího kopce" sloužící jako rozhledna.
A task of this bachelor´s project is urban and architechitectural proposall of the part of Kromeriz garden. In entering building is based information centre, cash desk and residental zone. Coffee,Visitors centre with educational and exhibitions spaces is situated into the Holand garden. The Visitors centre is connected with the Entering building.In the agricultural part of the garden is designed a replica "kralicioho kopce"serving as a outlook place.
Description
Citation
NOVÁČKOVÁ, T. REVITALIZACE PŘEDPOLÍ KVĚTNÉ ZAHRADY V KROMĚŘÍŽI [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
doc. Ing. arch. Eva Králová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. arch. Josef Hrabec, CSc. (člen) Ing. arch. Jiří Mikšík (člen) prof. Ing. arch. Ivan Ruller (člen) Ing. Jaroslav Štikar (člen)
Date of acceptance
2009-05-26
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO