Hodnocení ekonomické efektivnosti developerského projektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce je stanovení peněžních toků a hodnocení ekonomické efektivnosti developerského projektu rezidenčního charakteru. V teoretické části jsou vysvětlený základní pojmy související s developerskou činnosti, popsaný životní cyklus projektu a studie proveditelnosti. Dále v této části jsou obsažený způsoby financování investičních projektů a ukazatele pro hodnocení ekonomické efektivnosti projektů. Praktická část je zaměřena na konkrétní developerský projekt. Jedna se o výstavbu bytového domu umístěn v lokalitě Brno – Královo Pole. Tato část se zabývá zejména se stanovením peněžních toků a posouzením ekonomické efektivnosti řešeného projektu.
The goal of this paper is to determine the cash flow and to evaluate economic efficiency of a residential developer project. In theoretical part, basic concepts of development activity are explained, also project life cycle and case study are described. Most common funding types of investment projects and economic efficency indicators are covered in this part too. The practical part is focused on an actual developer project, construction of block of flats in Brno – Královo Pole area. This part applies mainly to project's cash flow and economic efficency evaluation.
Description
Citation
PLUHÁČKOVÁ, D. Hodnocení ekonomické efektivnosti developerského projektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO