Modulární zobrazovací systém na bázi LED diod

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této bakalářské práce je vytvoření Modulárního zobrazovacího systému na bázi LED diod. Práce je rozdělena do tří částí. První část popisuje dostupné LED systém, které lze sehnat na trhu, obsahuje také popis vývojových platforem. V druhé části této práce je proveden rozbor průmyslových sběrnic, s důrazem na CAN sběrnici. Poslední celek shrnuje celkový návrh a konstrukci zobrazovacího systému. Po přečtení této práce by se měl čtenář orientovat v LED systémech, průmyslových komunikačních sběrnicích a měl by být schopen tento zobrazovací systém sestrojit.
The purpose of bachelor thesies is to create a modular display system with LED diodes. The work is divided into three main section. The first section deals with the description of the LED systems available on the market, also contains a description of development platforms. The second part of this work focuses on the industrial buses, with an emphasis on the CAN bus. In the last section is described the design and construction of the LED system. After reading this work, the reader should be able to navigate in LED systems, industrial communication buses and should be able to construct this LED system.
Description
Citation
FŇUKAL, J. Modulární zobrazovací systém na bázi LED diod [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Lukáš Sekanina, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Miroslav Švéda, CSc. (místopředseda) Ing. Jaroslav Dytrych, Ph.D. (člen) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D. Otázky u obhajoby: Proč není možné uživatelsky měnit zobrazovaný text? Proč byla zvolena sběrnice CAN, když na počátku projektu bylo zřejmé, že nebude možné přehrávat na RGB panelu video? Přehrávání videa by totiž mohlo být zajímavé rozšíření v diplomové práci. 
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO