Zdokonalování zdrojového kódu aplikací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Problémem, jímž se práce zabývá, je vylepšení použitelnosti aplikace Classycle, zejména zvýšení srozumitelnosti jejích výstupů. Po nastudování teorie týkající se oblasti refaktorizace, testování, grafů a důkladné analýze původní aplikace Classycle byly vytvořeny zcela nové výstupy aplikace zobrazující výstupní data v grafické podobě. Tato aplikace byla otestována nad reálnými daty a je připravena k nasazení ve firmě. Díky vytvoření nových forem výstupu, popsaných v praktické části diplomové práce, získá programátor silnější nástroj pro detekci závislostí mezi třídami a balíčky v kódu.
The problem discussed in this master's thesis is to increase the usability of aplication Classycle, especially to increase the comprehensibility of its outputs. Having studied theories of refactoring, testing, graphs and after thorough analysis of Classycle, it has been created new outputs of the application, displaying the output data in graphics form. The application has been tested with real-life data and it is ready to be deploy in company. Thanks to creation of new forms of outputs, which are discribed in practical part of master's thesis, programmer obtains a powerful tool for detection dependences between classes and packages in code.
Description
Citation
OBLUKOVÁ, A. Zdokonalování zdrojového kódu aplikací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management a informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) prof. Ing. Tomáš Vojnar, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) Prof. RNDr. Mária Lucká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
Studentka nejprve prezentovala výsledky, kterých dosáhla v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Studentka následně odpověděla na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studentky na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm "B". Otázky u obhajoby: Zdůvodněte, proč bylo upuštěno od implementace detekce shluků uzlů.  Zkuste jednoduše vysvětlit, co přesně lze vyčíst např. z obrázku na straně 27. 
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO