Nástroj pro monitorování a analýzu aplikačního serveru Xtend

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce je zaměřena na monitorování a analýzu datových přenosů mezi aplikacemi na síti a tvorbou vlastního monitorovacího nástroje, který by vyhověl požadavkům aplikačního serveru Xtend společnosti Xura, Inc. V úvodních kapitolách jsou popsány teoretické znalosti z oblasti zachytávání a analýzy dat a samotný aplikační server Xtend spolu se službami, které poskytuje. Práce je zaměřena především na implementaci systému, který spolupracuje se serverem Xtend a dokáže jeho výstup dále zpracovat a interpretovat.
This thesis is focused on the monitoring and analysis of data transfer between applications on the network and creating custom monitoring tool that would meet the requirements of the application server Xtend of company Xura, Inc. The introductory chapters describe theoretical background of data capture and analysis, and application server Xtend with the services it provides. The thesis is mainly focused on the implementation of a system that cooperates with the server Xtend and its output can be further processed and interpreted.
Description
Citation
KOCMAN, T. Nástroj pro monitorování a analýzu aplikačního serveru Xtend [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Miroslav Švéda, CSc. (předseda) doc. Ing. František Zbořil, Ph.D. (místopředseda) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen) Ing. Marcela Zachariášová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-16
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Popište jak Vámi realizované  nástroje napomáhají v procesu troubleshootování?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO