Mobilní aplikace pro prezentaci informací ze světa anime

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a vývojem mobilní aplikace pro platformu Android jakožto rozšíření stávající webové služby Happo.cz. Cílem práce je implementovat jednoduché a přívětivé uživatelské rozhraní, které by poskytovalo základní informace o animovaných filmech. Aplikace by měla zároveň podporovat přátelské vztahy mezi uživateli a podněcovat jejich vzájemnou komunikaci. Součástí práce je také realizace serverové části a systému pro doporučování obsahu.
This bachelor thesis deals with the design and development of a mobile application for Android platform as an extension of the existing Happo.cz web service. The aim of the work is to implement a simple and user-friendly user interface that provides basic information about animated films. The application should also support friendly relationships between users and encourage their mutual communication. Part of the thesis is also implementation of the server part and the content recommendation system.
Description
Citation
ODEHNAL, J. Mobilní aplikace pro prezentaci informací ze světa anime [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Jan Černocký (předseda) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Martínek, Ph.D. (člen) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm výborně (A). Otázky u obhajoby: Jak plánujete dále rozvíjet Váš projekt? Jaké funkce by bylo možné přidat?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO