Web pro zpracování HDR obrazu a videa

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Hlavním cílem této bakalářské práce je vytvoření webového systému, pomocí kterého lze převádět fotografie a videozáznamy do formátu HDR a ty pak dále upravovat a zobrazit. Během zpracování a úpravy lze sledovat aktuální vzhled na miniatuře výsledné fotografie. Po dokončení úprav lze výsledný soubor zobrazit a stáhnout v plném rozlišení. Pro interakci s uživatelem je připraveno rozhraní pro nahrávání fotografií a sada operátorů a filtrů pro jejich úpravu.
The main goal of this bachelor thesis is the creation of web system, by which it is possible to convert photos and videos into HDR format and then adjust and display them. During processing and adjusting it is possible to see the actual view in the miniature of subsequent photo. After completing the adjusments it is possible to display and download the final file in full resolution. For interaction with user is prepared interface for uploading photos and a set of operators and filters for their adjustment.
Description
Citation
BERAN, M. Web pro zpracování HDR obrazu a videa [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Jan Černocký (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Jaroš, Ph.D. (člen) RNDr. Vlasta Krupková, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D. Otázky u obhajoby: V práci zmiňujete sadu metod. K čemu tyto metody slouží? Co je jejich vstupem a výstupem? Vysvětlete. Mělo by smysl řetězit tyto operace nad HDR obrazem? Pokud ano, tak proč? Pokud ne, tak proč?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO