Webová aplikace pro hledání sportovních spoluhráčů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce řeší návrh webové aplikace pro vyhledávání spoluhráčů. Cílem je vytvořit jednoduchý návrh, který se spontánně ovládá. Důraz je také kladen na efektivnost a rychlost celého systému. Práce se zaměřuje na uživatelský výzkum a zpětnou vazbu uživatelů. Výsledná aplikace umožňuje rychle a efektivně vyhledat sportovního spoluhráče, tým či trenéra.
This thesis is resolving a proposal of web application used for searching sport playmates. The goal is to develop elementary proposal with easy use. The emphasis is also put on the effectivity and speed of the whole system. Thesis is focusing on user research and feedback from users. The resulting application allows to search quickly and effectively for a sport playmate, whole team or trainer.
Description
Citation
KUBIČNÝ, Š. Webová aplikace pro hledání sportovních spoluhráčů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Jan Černocký (předseda) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Martínek, Ph.D. (člen) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm uspokojivě (D). Otázky u obhajoby: Dejte do vzájemného vztahu a vysvětlete následující (demonstrujte na vašem projektu): Laravel, WWW, URL, HTTP, XML, SŘBD, PHP, MySQL. Prezentujte detailní analýzu návštěvnosti (například statistiky z Google Analytics). Označte místa, kde byla aplikována reklama. Jakou roli v tomto projektu hraje Jeremi sport?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO