Rozvoj webu Turistický Atlas

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá vytvářením nové verze turistického webu a návrhem, realizací a vyhodnocením dalších úprav vedoucích k rozvoji projektu. Nový web je napsán v jazyce PHP za použití frameworku Nette a je optimalizován pro PC a mobilní zařízení. Práce se dále zabývá tvorbou a testováním uživatelského rozhraní, SEO optimalizací a vyhodnocenímdosažených výsledků.
This bachelor's thesis focuses on the process of creating new version of tourist website and on its design, implementation and evaluation of further adjustments leading to the developmentof the project. The new website is written in PHP with use of Nette framework and is optimized for PC and mobile devices. The thesis further deals with creation and testing of user interface, the SEO optimization and evaluation of achieved results.
Description
Citation
SEDLMAJER, K. Rozvoj webu Turistický Atlas [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Jan Černocký (předseda) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Martínek, Ph.D. (člen) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm výborně (A). Otázky u obhajoby: Jaká byla a je skladba zdrojů naštěv webu (vyhledávání, sociální sítě, přímý odkaz, ...)? Narážím na nutnost ponechání původních URL odkazů. Optimalizoval jste nějak umístění reklam? V práci se o tom nezmiňujete, ale na webu je vidím. Proč jste použil zrovna Nette? Nemá dlouhou podporu a bude vás čekat častá úprava kódu při přechodu na novější verzi.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO