Reálné dělení penzionu s restaurací v Hradci nad Moravicí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Podstatou této diplomové práce je návrh reálného dělení budovy penzionu s restaurací. První část práce je zaměřena na teoretické studium této problematiky. Následně se v praktické části práce jednotlivé kapitoly věnují popisu nemovitosti, ocenění stávajícího i nového stavu a návrhu reálného dělení. V závěru jsou shrnuty výsledky a je navrženo majetkové vypořádání spoluvlastníků.
The goal of this diploma thesis is a suggestion of real estate division of a guesthouse with a restaurant. Firstly the thesis is focus on theoretical study of this problem. Then in the practical part chapters solves the description of property, the valuation of actual state and proposed state and a suggestion of real estate division. Finally the results was to sum up and it is proposed settlement of co-owners.
Description
Citation
SAJ, M. Reálné dělení penzionu s restaurací v Hradci nad Moravicí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2017-11-01
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Reálné dělení penzionu s restaurací v Hradci nad Moravicí. Závěrečnou práci obhajoval srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval zodpovědně. Na otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponentky závěrečné práce odpověděl srozumitelně. Ing. Michal Novotný PhD., položil otázku: Poslední novelou, kterou uvádít v práci, je opravdu platná/účinnná. V práci uvádíte jiné typy základových konstrukcí, než jste uvedl v diplomové práci. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil. Obhajoba: B
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO