Developerský projekt výstavby bytových domů v Hodoníně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá developerským projektem s názvem „Bytové domy v Hodoníně“. V diplomové práci je popsán vývoj českého developerství, fáze developerského projektu, studie proveditelnosti, výstavbou projektu a ocenění bytů k prodeji a komerčních prostor určených k pronájmu. Dále byla vytvořena databáze pro segmentaci trhu v lokalitě Hodonín a pro následné ocenění a zhodnocení efektivnosti celého developerského projektu. Jsou zde rozebrány i některé části studie proveditelnosti.
The diploma thesis deals with the construction of Housing Houses in Hodonín. The diploma thesis describes development of Czech development, development phase, feasibility study, construction of the project and appraisal of apartments for sale and commercial premises for rent. In addition a database for market segmentation in Hodonín was created and for subsequent evaluation and evaluation of the effectiveness of the whole development project. Here are some parts of the feasibility study.
Description
Citation
NEZVALOVÁ, E. Developerský projekt výstavby bytových domů v Hodoníně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2017-10-31
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Developerský projekt výstavby bytových domů v Hodoníně. Diplomantka na otázku vedoucího práce odpověděla. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Komise položila otázky Jsou v areálu kasáren využity stávající budovy? O jaký druh úvěru se jednalo? Diplomantka na otázky odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO