Postupy a metody identifikace podnikových rizik a jejich příčin

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na výběr podniku, pro který je provedena identifikace rizik a jejich příčin. Vybraným podnikem je společnost AB JET spol. s r. o., u které byla za pomoci metody IPR (Identifikace procesů a rizik) provedena systematická identifikace podnikových rizik a jejich kořenových příčin, zhodnocení závažnosti zjištěných rizik a specifikace možných negativních důsledků. Zpracované výsledky by měly sloužit jako podklad pro návrhy preventivních opatření.
The diploma thesis is focused on a selection of company, which an identification of risks and their causes is elaborated for. The selected company is AB JET spol. s.r.o., where systematic identification of company's risks and their core causes, evaluation of discovered risks' weight and specification of possible negative consequences were performed by using method IPR (Identification of Processes and Risks). Processed results should be used as a template for suggestions of preventive measures.
Description
Citation
HONZA, M. Postupy a metody identifikace podnikových rizik a jejich příčin [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-11-01
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Postupy a metody identifikace podnikových rizik a jejich příčin. Diplomant na otázky oponenta odpověděl. Diplomant na otázky komise odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO