Stanovení ekonomické efektivnosti využití brownfields

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce je věnována stanovení výkazu zisku a ztráty a následné vytvoření peněžních toků projektu a hodnocení ekonomické efektivnosti projektu administrativní budovy pomocí kritérií založených na časové hodnotě peněz. Teoretická část se zabývá jednak problematikou developerských projektů a jejich hodnocení tak i obecným popsáním problematiky brownfields. Praktická část je rozdělena na dva tematické celky, je to v první řade představení brownfields na území města Brna a v druhé řadě hodnocení konkrétního projektu brownfield.
This diploma thesis deals with the determination of the profit and loss statement and the subsequent creation of the project cash flows and the evaluation of the economic efficiency of the administrative building project using criteria based on the time value of money. The theoretical part deals with problems of development projects and their evaluation as well as general description of brownfields. The practical part is elaborated on two thematic issues, it is a presentation of brownfields on the territory of the city of Brno and the second is the evaluation of a specific brownfield project.
Description
Citation
BEŠŠE, D. Stanovení ekonomické efektivnosti využití brownfields [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2018-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO