Administrativní objekt - Brno,Medlánky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je zpracování projektové dokumentace provádění stavby administrativní budovy. Objekt je navržen jako samostatně stojící budova s pěti nadzemními a jedním podzemním podlažím. V podzemním podlaží se nachází garáž pro 10 aut a v nadzemních podlažích jsou kancelářské prostory. Konstrukční systém objektu je železobetonový monolitický skelet. Jako obvodový plášť byla použita prosklená fasáda. Střecha objektu je plochá.
The purpose of this diploma thesis is the processing of the project documentation of an office building. The structure is designed as a detached building with five floors and with one basement. A garage for 10 cars is situated in the basement and there is office space located on the floors. The structural system of the building is reinforced concrete skeleton. Exterior building envelope si made of glazed curtain wall. The roof of the building is flat.
Description
Citation
DOLEŽAL, F. Administrativní objekt - Brno,Medlánky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO