Využití srážkových vod v areálu firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem využití srážkových vod v areálu firmy a návrhem zdravotně technických instalací v nově budovaném objektu školicího střediska a skladovacího prostoru. V teoretické části je popsána nová norma EN 16941-1. Tato norma se zabývá problematikou využití srážkových vod. Experimentální část řeší měření spotřeby provozní vody v daném areálu. Ve výpočtové části jsou získané informace aplikovány na nově budovaný objekt v areálu firmy. K objektu je vytvořen projekt ve formě technické zprávy a výkresové dokumentace pro využívání srážkové vody a zdravotně technických instalací.
This diploma thesis deals with rainwater harvesting system in the company premises and the design of plumbing system in the newly built training center and storage hall. The new standard EN 16941-1 is described in the teoretical part. This standard deals with the use of rainwater. The experimental part solves the measurement of the non-potable water in this area. In the practical part, the acquired information is applied to the newly built object in the company premises. A project is created in the form of a technical report and drawing documentation for the use of rainwater and plumbing system.
Description
Citation
NOVOTNÝ, J. Využití srážkových vod v areálu firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO