Řízení veřejné stavební zakázky malého rozsahu se zaměřením na cenu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je návrh postupu k řízení veřejných stavebních zakázek malého rozsahu pro obce. Postup je vytvořen na základě informací získaných z analýzy vývoje existence a kvality interních předpisů, z analýzy vývoje informační otevřenosti, a především z dotazníkového šetření mezi starosty obcí. Výsledný postup pro zadávání veřejných stavebních zakázek malého rozsahu je rozdělen do třech kategorií podle předpokládané hodnoty veřejné zakázky. Pro každou kategorii je pak stanoven počet oslovených dodavatelů, způsob oslovení dodavatelů, rozhodovací subjekt a postup při hodnocení nabídek tak, aby tento postup mohly malé obce využít jako interní předpis pro zadávání veřejných stavebních zakázek malého rozsahu.
The purpose of this Master’s thesis is to propose a procedure for the management of small-scale public construction contracts for municipalities. The procedure is designed based on information obtained from an analysis of the development of the existence and quality of internal regulations, an analysis of the development of information openness and in particular, a questionnaire completed amongst the mayors of municipalities. The resulting procedure for the awarding of small-scale public construction contracts is divided into three categories according to the expected value of the public contract. For each category, the number of suppliers contacted, the address of the suppliers, the decision-making entity and the bid evaluation process are set out in such a way that small municipalities can use this procedure as an internal rule for small-scale public construction contracts.
Description
Citation
MRŇOVÁ, Z. Řízení veřejné stavební zakázky malého rozsahu se zaměřením na cenu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2018-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO