Komplexní hospodaření s vodou v obytném objektu v obci Pařezov

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá šetrným hospodařením s vodou a je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je rozčleněna do tří hlavních kapitol. V první části se zaměřuje na srážkovou vodu, její kvalitu vlastnosti a využívání. Druhá kapitola je zaměřena na hospodaření s odpadní vodou, jejími vlastnostmi, množstvím odpadní vody a na přírodním způsobu čištění odpadních vod. Poslední kapitola teoretické části se věnuje šedým vodám a jejich využití. Praktická část se soustředí na studii návrhu komplexního hospodaření s odpadní a dešťovou vodou v obci Pařezov v okrese Domažlice. Je zaměřena na čištění odpadních vod pomocí kořenové čistírny, využitím srážkových vod pro závlahu a zasakování zbylé vody.
This diploma thesis deals with sound water management and is divided into theoretical and practical part. The theoretical part is divided into three main chapters. The first part focuses on rainwater, its quality characteristics and utilization. The second chapter focuses on the management of waste water, its properties, the amount of waste water and natural ways of wastewater treatment. The last chapter is devoted to the gray waters and their utilization. The practical part focuses on the study of the draft comprehensive management of sewage and rainwater in the village Pařezov district Domažlice. It focuses on wastewater treatment using constructed wetlands, using rainwater for irrigation and infiltration of the remaining water.
Description
Citation
KIRÁL, M. Komplexní hospodaření s vodou v obytném objektu v obci Pařezov [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO