Administrativní objekt se skladovací halou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Téma bakalářské práce je novostavba administrativního objektu se skladovací halou, která primárně bude sloužit ke skladování v obci Troubsko. Tato práce má za cíl vypracovat projektovou dokumentaci pro provedení stavby. Objekt je nepodsklepený se třemi nadzemními podlažími. Stavba je navržena ze systému Porotherm s prefabrikovanými stropy z předpjatých panelů Spiroll. Skladovací hala bude z ocelového skeletu, jednolodní opláštěná sendvičovými panely. Střecha je na nad částí 2.NP plochá jednoplášťová s vrchní vrstvou na části z betonové dlažby na rektifikovatelných terčích a na části vegetační. Nad 3.NP je plochá jednoplášťová střecha s vrchní vegetační vrstvou a nad skladovací halou bude plochá střecha s klasickým pořadím vrstev s horní vrstvou z PVC folie. Objekt je funkčně rozdělen na 2 části. Administrativní část slouží v 1.NP primárně jako zázemí pro zaměstnance výrobní haly, ve 2.NP a 3.NP se pak nachází kancelářské prostory. Skladovací hala pak bude sloužit hlavně ke skladovacím účelům a expediční přípravě.
The theme of the bachelor thesis is a new building of an administrative building with a storage hall, which will primarily serve for storage in the village of Troubsko. This work is aimed at elaborating project documentation for construction work. The building is non-basement with three above-ground floors. The construction is designed from the Porotherm system with prefabricated ceilings made of prestressed Spiroll panels. The storage hall will be made of a steel skeleton, single-skinned with sandwich panels. The roof is on the top of 2.NP flat single-layer with top layer on parts of concrete pavement on rectifiable targets and vegetation parts. Above the 3rd floor there is a flat single-layer roof with a top vegetation layer and above the storage hall there will be a flat roof with a classical layout of layers with a top layer of PVC foil. The object is functionally divided into 2 parts. The administrative part is primarily used as a base for employees of the production hall in the 1st floor, in the 2nd floor and 3rd floor there are offices. The storage hall will then serve mainly for storage purposes and dispatch preparation.
Description
Citation
VÍT, M. Administrativní objekt se skladovací halou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2018-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO