Příprava a organizace výstavby bytových domů Rozhledna v Chrudimi

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Obsahem a cílem diplomové práce je stavebně technologický projekt novostavby bytových domů Rozhledna v Chrudimi. Práce obsahuje technologické předpisy pro hrubou spodní stavbu a hrubou vrchní stavbu. Technologické předpisy jsou doplněny návrhem strojní sestavy, zařízením staveniště a kontrolními a zkušebními plány. Řešena je i bezpečnost práce, stanovení rizik při výstavbě, časový plán hlavních objektů, objektový časový a finanční plán a rozpočet hlavních objektů. Důležitou částí je i porovnání souběžné, postupné, proudové výstavby a návrh zateplovacího systému obvodového pláště.
The content of the diploma thesis is a building-technological project of the new building of residential buildings Rozhledna in Chrudim. The thesis contains technological regulations for a rough bottom structure and a rough top structure. Technological regulations are complemented by design of machine assembly, site facilities and control and test plans. Work safety, construction risk assessment, time schedule of main objects, object time and financial plan and budget of main buildings are also solved. An important part is the comparison of the parallel, gradual, current construction and the design of the thermal insulation system of the curtain wall.
Description
Citation
KOHOUT, J. Příprava a organizace výstavby bytových domů Rozhledna v Chrudimi [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2018-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO