Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je vytvořit podnikatelský plán pro pana Davida Mokrého, majitele kavárny s názvem Blue Queen v Boskovicích, který v blízké době chce rozšířit svoji podnikatelskou činnost o další podnik - Black King. Pomocí četných analýz trhu a analýz vnějšího i vnitřního okolí získám data potřebná k vytvoření projektu na vybudování úspěšné nové kavárny, která by se měla stát nejvyhledávanějším podnikem v okolí.
The goal of this dissertation is to create a business plan for mr. David Mokrý - owner of café Blue Queen in Boskovice. In a short time he would like to make his business bigger and found another café - pub (Black King).The needed data for creating a project of new successful cafe, which should become the most popular in selected location, I'm going to get by many market analyses, respective by analyses of internal and external neighborhood.
Description
Citation
HOLÍK, L. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) RNDr. Petr Střelec (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Otázky oponenta práce - zodpovězeno doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. Otázka: Vysvětlete princip a aplikování SWOT analýzy, formální zpracování práce - zodpovězeno prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. Otázka: Vyjmenujte a popište jiné analýzy, PEST analýza, výsleky SWOT analýzy - částečně zodpovězeno Ing. Pavel Breinek, Ph.D. Otázka: Pozice majitele ve firmě, vyčíslení nákladů pro pořízení zařízení v práci - částečně zodpovězeno
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO