Studie průběhu zakázky firmou s využitím procesního řízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá zlepšováním podnikových procesů. První část je věnována základním teoretickým poznatkům z procesního řízení, jejich metodikám, reengineeringu a také modelováním těchto procesů, kde je nejvíce pojednáváno o modelování v programu Aris. Druhá část je poté věnována konkrétní firmě a průchodu zakázky podnikem, a to od prvopočátku přijetí materiálu na sklad až po expedici hotových výrobků. V návaznosti na to je v třetí části pojednáváno o tom, jak lze zefektivnit jednotlivý proces ve firmě.
This bachelor thesis deals with improvment of process management. The first part deals with the basic theoretical knowledge of process management, metodology, rengeneering and also modeling of these processes where it is at most about modeling at Aris software. Second part is about a real company and studies during the engagement from the beginning like material in stock to expedition of a real product. Third part continous about the improvment of process management in the real company.
Description
Citation
VEČERKOVÁ, V. Studie průběhu zakázky firmou s využitím procesního řízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. František Bartes, CSc. (předseda) Ing. Jan Roubal (místopředseda) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Klusák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO