Porovnání cen venkovních úprav na pozemku ve funkčním celku s rodinným domem stanovených nákladovým způsobem a zjednodušeným způsobem v Novém Jičíně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se věnuje ocenění venkovních úprav nákladovým a zjednodušeným způsobem v obci Nový Jičín. Teoretická část práce popisuje názvosloví nemovitostí, cenu a hodnotu věci. Dále se věnuje tématu venkovních úprav dle způsobu a postupu ocenění. Praktická část práce obsahuje ocenění venkovních úprav na konkrétních případech a porovnává oba oceňovací způsoby dle stáří a počtu venkovních úprav za účelem určení zjištěné ceny venkovních úprav.
The master thesis devotes to value of external works by cost method and simplified manner in Nový Jičín. The theoretical part describes a terminology of real estates, value and worth of affair. The main purpose is to value of external works and describe relevant methods. The practical part includes both methods which conduce to value external works and compare both methods in time and figures of external works for purpose how to assess the official price.
Description
Citation
POLÁK, R. Porovnání cen venkovních úprav na pozemku ve funkčním celku s rodinným domem stanovených nákladovým způsobem a zjednodušeným způsobem v Novém Jičíně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO